Lediga tjänster

Stilla familjejuridik söker jurist/boutredare inom familjerätt
Deltid/heltid
Tillsvidare

Har du erfarenhet av familjerätt? Är du en person som är social och drivs av att hjälpa människor? Är du trygg i dig själv och är van att möta människor i svåra samtal? Då kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifter:
Som anställd på Stilla familjejuridik kommer du att arbeta med många varierande uppgifter inom familjerätt såsom juridisk rådgivning kring och upprättande av bouppteckningar, arvskiften, äktenskapsförord, gåvobrev, testamenten, framtidsfullmakt och samboavtal etc. Du kommer att handlägga ärenden självständigt och ansvara för dina kunder men med ett gott samarbete med dina kollegor. För att trivas på arbetsplatsen bör du vara prestigelös och social. Här värnar alla medarbetare aktivt om en trivsam miljö med respekt för balansen mellan yrkes- och privatliv.

Vem söker vi:
Vi söker dig som brinner för familjerätt och mötet med människor, som är ansvarstagande och positiv. Vi önskar att du har utbildning och erfarenhet av familjerätt.
Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Utöver dina juridiska kunskaper är det viktigt att du drivs av mötet med människor, att du är lyhörd för kundens behov och intresserad av deras situation för att kunna ge bästa rådgivning samt ha förmåga att förklara juridiska frågeställningar på ett lättförståeligt sätt.
Som person är du förtroendeingivande, noggrann och har lätt för att skapa goda relationer såväl externt som internt.

Varmt välkommen med din ansökan till johanna@stilla.nu senast den 31 mars.
Vid frågor vänligen kontakta Johanna Bouarné, tel 0707-703046.